Uw mening over waar meer of minder geld naar toe moet.

Gepubliceerd op 2021-10-24Media november stelt de gemeente Raalte de begroting voor de komende jaren weer vast.  Dan wordt bepaald of er meer (of minder) geld gaat naar het onderhoud van de groenvoorzieningen, cultuur, veiligheid, energietransitie, of zorg en welzijn. Gelukkig staat Raalte er financieel gezien goed voor, zeker in vergelijking tot veel anderen gemeenten. Maar ook in Raalte zijn de middelen niet onbeperkt en moeten er keuzes worden gemaakt. 
Wij zijn benieuwd wat de inwoners vinden: waar moet volgens ú meer of minder geld naar toe. We vragen u niet om een compleet financieel plaatje aan te leveren, maar vooral aan te geven wat uw gevoel zegt: wat mist u, waar ergert u zich aan, waar maakt u zich zorgen over of zijn er zaken in uw omgeving waar wel wat meer aandacht voor moet zijn.
Als u deelnemer bent van het panel heeft u de vragenlijst inmiddels ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, en wilt u uw mening geven: meld u dan aan. Elders op de site ziet u hoe dat gaat (vergeet niet om na de aanmelding deze te bevestigen!). Na aanmelding en bevestiging wordt de vragenlijst automatisch toegezonden.  

Terug naar de beginpagina